10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Bamboo af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Bamboo af Elizabeth Arden er en grøn, træ og citrusagtig duft til kvinder.

Bamboo åbner op med blændende noter af citrus, galbanum, tamarind og bambus, efterfulgt af sprøde toner af agurk, syringa, violet blad og den betagende aroma af grøn te, den afslutter med jordiske dufte af orris rod, mate, mastik, træ og moskus.

Denne orientalske optagelse af Green Tea-klassikeren fanger ånden i en gåtur gennem en traditionel asiatisk bambus have. Parfumen er lys og sprød og efterlader dig frisk og ren, men alligevel utroligt interessant.

Parfumen er placeret i den klassiske grønte flaske, men i en splinterny grøn nuance. Det er en interessant udgave af den originale duft fra Elizabeth Arden og kan nydes som Eau de Toilette eller som en del af et gavesæt.

Green Tea Bamboo blev lanceret af Elizabeth Arden i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.