10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Fifth Avenue After Five af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Fifth Avenue After Five af Elizabeth Arden er en blomster- og træagtig duft til kvinder.

Duften er en del af den populære samling 5th Avenue. Denne specialudgave er inspireret af romantikken i New York City om aftenen, som Elizabeth Arden oversatte til en blød, ren og pulveriseret aroma.

Honeysuckle, koriander og blomme introducerer et blomsterhjerte af jasmin, liljekonval, lotus og safran, der tørrer med noter af birk, sandalwood, musk og tonka.

Efter 5 er det bedste tidspunkt at nyde the big apple's spændende natur, og denne duft vil sikre dig, at du vil føle dig glad, uanset hvor du er!

5th Avenue After Five blev lanceret af Elizabeth Arden i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.