10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Blue Grass af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Blue Grass af Elizabeth Arden er en blomster- og aromatisk duft til kvinder.

Ardens allerførste duft, der blev lanceret i et årti, hvor vetiver var en nøgleingrediens, der ofte findes sammen med masser af aldehyder og blomster. Blue Grass blev første gang udgivet i 30'erne og lanceret igen i 1989 med en mere bærbar og moderne komposition.

Blue Grass er en grøn sprød og ren duft med en vintage fornemmelse. Aldehyder, neroli, orange blomst og tydelige lavendelnoter smides ind i toppen, inden de smelter sammen til en blomsterbuket i hjertet. Nellike, narcissus og tuberose såvel som små antydninger af rose sætter sig snart ind i den mere maskuline base af sandeltræ, mos, cedertræ og vetiver.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.