10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Arden Parfume & Dufte til Hende

Parfume Klik er one-stop-shop for alle dine yndlings Elizabeth Arden produkter til kvinder. Så hvis du er på udkig efter en Elizabeth Arden parfume eller et skønhedsprodukt, har vi et omfattende udvalg til lave priser, herunder den populære Green Tea og True Love, samt Elizabeth Arden gavesæt.

Hvem er Elizabeth Arden?

Elizabeth Arden er en revolutionær inden for skønhedsindustrien. Hendes innovative produkter, lige fra hudpleje og kosmetik til dufte og gavesæt, har befriet kvinder og forvandlet deres hud- og skønhedsregime siden begyndelsen af det 20. århundrede.
Det hele begyndte med hendes Red Door Salon på Fifth Avenue tilbage i 1912. Herfra er mærket vokset og har fået international succes. To af de mest berømte Elizabeth Arden parfumer er opkaldt efter hendes New York-salon; Red Door og Fifth Avenue. Klassikeren Red Door af Elizabeth Arden er blevet en signaturduft for mange kvinder. Den er indbegrebet af klasse, luksus, glamour og femininitet, som er nøgleværdier, der overføres gennem det tidløse brand.

Se på vores udvalg af billige Elizabeth Arden dufte, og find et godt tilbud i dag.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.