10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Le Parfum af Elie Saab

Per Side
Sorter
Le Parfum af Elie Saab er en orientalsk blomsterduft til kvinder.

Elie Saab kommer fra en middelhavsby, et sted badet i varme og lys og omgivet af pulserende lækre dufte fra naturen. En af Elies mest fremtrædende minder hjemmefra er lugten af appelsinblomst; når vinden blæste gennem appelsintræerne tæt på hans barndomshjem, ville Elie være omgivet af den jordiske duft af appelsinblomst, og så hans første duft er en ode til denne dejlige note.

Le Parfum er en meget feminin, blød, smuk og lys parfume med dominerende noter af jasmin og appelsinblomst. Honningen er der for at give blomsterne en subtil sødme, mens patchouli, roser og træagtige toner sikrer, at du får en afrundet, godt blandet duft.

Le Parfum EDP blev lanceret i 2011 efterfulgt af Eau de Toiette i 2012. EDT er en lettere version med mindre honning. Den er blødere og mere blomstret.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.