10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elie Saab Parfume & Dufte til Hende

Elie Saab er en libanesisk modedesigner kendt for sine aften kjoler båret af mange berømtheder på den røde løber.
Han started sin kariere 1982 i Beirut hvor han havde egen butik med 15 ansatte. Han designede hovedsagligt brudekjoler, men havde også designer kjoler til kvinderne i nabolaget. Dette rygtes hurtigt og efterhånden blev han kendt og designede flere og flere aftenkjoler for de rige og berømte.

Elie Saab er den første ikke-Italiener der har formået at blive medlem af det prestige fyldte italienske Camera Nazionale della Moda.
Hans kjoler blev verdensberømte da han designede kjolen som Halle Berry bar i 2002 da hun vandt sin Oscar.
Blandt Elie Saab’s klinter kan man blandt andet finde princesser heriblandt Princess Beatrice, Droning Rania af Jordan og Princesse Madeleine fra Sverige. De kendte holder sig heller ikke fra hans flotte design og man kan jævnligt se Christina Aguilera, Halle Berry, Beyoncé, Angelina Jolie, Mila Kunis, Katy Perry, Rihanna, Emma Watson og Catherine Zeta-Jones i en af hans kjoler.

I 2011 lancerede Elie Saab sin første duft "Le Parfum", som blev en bestseller i 15 lande. Det er en meget feminin hvid blomsteret duft der indeholder blomster, rose honning og træ. Ellis Saab har siden lanceret flere specielle versioner af denne duft, inklusiv Le Parfum Intense (2013) og Le Parfum Rose Couture (2016). L'Eau Couture (2014) er en anderledes duft fra Elie Saab med friske noter af mandel, blomster og vanilje. Alle Elie Saab dufte er blevet lavet i samarbejde med den respekterede parfume mager Francis Kurkdjian.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.