Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Dora Udforskeren Parfume & Dufte til Hende

Dora The Explorer, på dansk er hun kendt som Dora Udforskeren, er en mexicanske pige, der i bor i Playa Verde. Hendes nære venner vil beskrive hende som positiv, tilgivende og sporty.
Som 7 årig fik hun premiere på Nickelodeon med hendes egen serie Dora Udforskeren (Dora Explorer), hvor hun lærer hun seerne hvordan man taler engelsk, mens hun er på vilde eventyr sammen med hendes bedste ven aben Boots.

Dora og Boots mødtes engang på en solrig dag i skoven og har været uadskillelige lige siden. Udover at gå på eventyr spiller de også basketball, og er på samme hold der trænes af Doras far. Dora har haft adskillige sæsoner og hendes sucess har taget verden med storm. Du kan nu se Dora oversat til over 30 forskellige sprog hvor hun hjælper sine venner og seere med at lære engelsk (eller spansk i engelsksproget lande). Der er endda nu flere serier hvor hun også lære os engelsk, hindi og tamilsk.

Dora Udforskeren er gået hen og blevet en kæmpe succes, og der findes nu masser af merchandise til rådighed, herunder legetøj, spil, bøger, sengetøj og meget mere. Den første duft baseret på tv-serien blev lanceret i begyndelsen af 2000.


”Dora the Explorer” duften er en skøn blomsterig duft, men hints af søde frugter, specielt designet til unge piger. Der er også udgivet en duft kaldet "Dora og Boots" som er en tungere duft der indeholder noter af grønne æbler, pink grapefrugt og fresia.
Vis Mere