10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

The Only One af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
The Only One af Dolce & Gabbana er en orientalsk, blomsterduft til kvinder.

En unik, pulveragtig aroma, der fanger hjertet af fascinerende femininitet med uventede kontraste toner, der viser hvordan modsætninger bliver tiltrukket. Duften åbner med naturlige noter af violet og bergamot, der blander sig i det overraskende hjerte af iris og kaffe. Den søde og feminine base består af patchouli beriget med vanilje.

Denne Eau de Parfum er en ny variant af The One, som oprindeligt blev udgivet i 2006. Denne nye version er endnu mere sofistikeret, hvilket gør denne duft "The Only One" for dig.

Britiske skuespillerinde og Game of Thrones stjerne Emilia Clarke er kampagnens ansigt; hun blev præsenteret i en et minuts kortfilm, hvor hun sang et cover af den klassiske italienske sang "Quando, quando, quando".

The Only One blev lanceret af Dolce & Gabbana i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.