10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

The Only One 2 af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
The Only One 2 af Dolce & Gabbana er en blomstret og orientalsk duft for kvinder, det er den anden flanker af The One (2006).

Signaturblandingen af ​​kaffe og blomsternoter findes også i denne version, men først efter den saftige åbning af røde bær, bjørnebær, pære og freesia. Kaffenoter ledsages af hyggelige noter af rød rose og violet denne gang, lagt på en indbydende og dyb base af amber, tonka, amber træ og patchouli.

Denne duft symboliserer forførelse, lyst og kærlighed som antydes af den fløjlsfarvede flaske. The Only One 2 er ikke for sød trods de frugtagtige noter, da hjertet og basen tilføjer en masse dybde til duften, hvilket får udtørringen til at være forførende med den perfekte mængde sødme, der dvæler i baggrunden..

The Only One 2 af Dolce & Gabbana blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.