10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

The One af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
The One af Dolce & Gabbana er en blomstret orientalsk duft til kvinder.

Denne rige duft introduceres med saftige noter af litchi, fersken og mandarin kombineret med bergamot. Det sensuelle hjerte slår forsigtigt med noter af madonna-lilje og jasmin på en dyb base af rav, moskus, vetiver og vanilje.

Dolce & Gabbana har skabt denne dristige parfume, der passer til den sofistikerede moderne kvinde. Et duft af den orientalske, men alligevel søde blanding er nok til at dreje hoveder, og det er her duften fik sit navn; 'The One'.

Den gyldne flaske er designet til at blive beundret, med dens luksuriøse look men samtidig traditionelle indpakning.

The One blev lanceret af Dolce & Gabbana i 2006.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.