10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Light Blue af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Light Blue fra Dolce & Gabbana er en frisk, aromatisk og træagtig duft til kvinder.

Denne tidløse duft åbner op med forfriskende siciliansk citron kombineret med æble, klokkeblomst og cedertræ, hvilket genskaber billedet af sprød havluft. Disse noter opløses i en delikat buket af jasmin, hvid rose og bambus på en base af rav og musk.

Light Blue er inspireret af middelhavsstilen og fanger ideen om La Dolce Vita; solrige sommerdage og spændende nætter, der afspejler glæden ved havlivet og Middelhavets kvinders sensualitet.

Den simple og elegante flaske er selvsikker, men meget feminin. Dens lyseblå hætte fremkalder farverne på en sommerhimmel over øen Capri, hvor annoncen blev skudt af den legendariske modefotograf Mario Testino. Light Blue er en ægte sommerklassiker og er stadig en af de mest populære dufte fra D&G.

Light Blue blev lanceret i 2001.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.