10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Light Blue Sunset in Salina af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Light Blue Sunset in Salina af Dolce & Gabbana er en blomster- og ozonisk duft til kvinder.

Denne søde og meget feminine duft er en limited edition udgave af den berømte original og fremkalder den rene og glade sjæl fra den sicilianske sommer. Det minder om salt luft, mineralsk sand og den delikate duft af jasmin og appelsin blomster, der kendetegner varme sicilianske somre.

Det åbner med friske noter af vinblade og violette blade, der kombineres i et blomsterhjerte af gul freesia, og aromatisk jasmin og orange blomst på en varm base af rav, cedertræ og blød hvid musk.

Sunset in Salina fanger perfekt al den varme og energi i Middelhavsområdet og minder om mindet om et glas sød Malvasia-vin, der er nippet ved solnedgang på en smuk blomsterterrasse.

Den karakteristiske flaske er lukket i en kasse dekoreret med et billede af en vidunderlig solnedgang ved havet.

Light Blue Sunset in Salina blev lanceret i 2015.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.