10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Light Blue Sun pour Femme af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Light Blue Sun pour Femme fra Dolce & Gabbana er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Når Light Blue tager til stranden er dettte duften du ender med - den er lettere, friskere og mere luftig end originalen med et ekstra skud af citron og kokos.

Denne flaske af frisk solskin åbner op med et burst af citrus blandet med kokosnød og ozonic noter. Lad duften udvikle sig med din kropsvarme og du vil bemærke de skønne blomster noter blandet med den cremede base, der bare oser af sommerferie vibes.

Light Blue Sun pour Femme blev lanceret af Dolce & Gabbana i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.