10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dolce Rosa Excelsa af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Dolce Rosa Excelsa af Dolce & Gabbana er en blomsterduft til kvinder.

Rosa Excelsa er en del af Dolce serien, der begyndte med duften Dolce fra 2014. Endnu en gang har den italienske designer duo taget inspiration fra deres oprindelige Sicilien med sine frodige haver og middelhavsbrise.

Duften er en fejring af rosen, som er blevet forhøjet med eksotiske komponenter. I første omgang får vi papaya blomster og neroli, inden det forsvinder i blomsterkernen, hvor vi finder to slags roser; amaryllis og vannlilje. Den let skarpe base komplimenterer blomsterne med muskus, kashmir og sandeltræ.

Duften kommer i flasken, som er karakteristisk for Dolce serien. Denne gang i frostet lyserødt glas og et låg i formen af en rød rose.

Dolce Rosa Excelsa blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.