10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dolce Garden af Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Dolce Garden af ​​Dolce & Gabbana er blomsterduft til kvinder. Dolce Garden er en anden tilføjelse til designerduoenes succes med den originale Dolce fra 2014.

Dolce Garden er en dejlig blanding af mandarin, kokosnød, mandelmælk, vanilje, magnolia, neroli, frangipani, sandeltræ og patchouli. Det er inspireret af de storslåede haver i Sicilien, og med sin solrige og glade aroma efterlyser duften spontanitet.

Flasken følger samme design som den første Dolce, men denne gang i en cremet lyserød. Dolce Garden blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.