10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dolce & Gabbana Parfume & Dufte til Hende

Since 1985 er Dolce & Gabbana blevet anset for at have haft en revolutionær indflydelse på det internationale modedesign. Oprindeligt inspireret af hippie stilen, men nu er det mere om at skabe det bedste, det mest smigrerne tøj end det er at følge trenden, siger de selv...

D&G har en fantastisk udvalg af parfumer og aftershaves, Light Blue, Pour Homme, Pour Femme, Sicily, The One er blot nogen af deres populære dufte.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.