10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dolce & Gabbana Parfume & Dufte til Hende

Findes der noget som denne globale gigant ikke kan gøre? Ikke ment på en dårlig måde, men Dolce & Gabbana er simpelthen en af de største tøj, parfume, tilbehør og sko giganter i den moderne verden i dag. De er overalt. Og de har fortjent det. Dolce & Gabbana, eller D&G, som de også kaldes, er et italiensk luksus modehus der blev startet af to italienske designere - Domenico Dolce & Stefano Gabbana tilbage i 1985. Det hele startede med en telefonsamtale hvor Gabbana havde ringet til modehuset Dolce for at forhøre sig om mulige beskæftigelsesmuligheder. I 2005 havde deres omsætning nået næsten 600 mio Euro, hvilket gør dem til et af de hurtigst voksende mode huse i verden.

Dolce & Gabbana er den nyeste luksus, autentisk og utraditionelle navn i byen. D&G stilen er passende både for mænd og kvinder, stilen udtykker sig med nye former for elegance og præsenterer sig som en moderne klassiker med et kreativt twist. Identiteten som Dolce & Gabbana har udviklet gennem årene forbliver den samme, de har ikke glemt hvor de kommer fra. Deres umiskendelig stil, der sæson efter sæson, formår altid at yde det bedste.
D&G har opnået øjeblikkelig impakt med deres ukonventionelle og vovet tøjstil - for eksempel med deres korset kjoler der sammen med den provokerende reklamer forårsagede både stor succes men satte dem også i et juridiske mareridt. (hvilket bidrog endnu mere til kjolens succes). D&G har også sørget for at det er modernet at have korsetter og bh lukninger på tøj der kan ses, altså ikke blot som undertøj. Deres nålestribet jakkesæt der hentyded til ganster stilen har også sat dem i søgelyset, både negativt og positivt. Deres kollektioner til kvinder er altid støttet af magtfulde annoncekampagner, såsom sorte-og-hvide annoncer hvor de brugte modellen Marpessa der var fotograferet af Ferdinando Scianna i 1987.

I 2009 lancerede de deres første linje af kosmetik, Scarlett Johansson var front på deres reklamekampagnen. I slutningen af 2011 lancerede Dolce & Gabbana deres første linje af fine smykker, herunder rosenkranse med juveler, armbånd og halskæder. Dolce & Gabbana har modtaget flere priser for deres dufte, herunder Woolmark prisen i 1991, og prisen " most feminine flavour of the year " i 1993. De vandt også en Oscar for den bedste mandlige parfume i 1996.

Dolce & Gabbana første duft, Dolce & Gabbana for Women, blev lanceret i 1992. En mandlig version fulgte i 1994. I løbet af årenes løb har D&G udgivet en række dufte, heribland Light Blue som er en af deres mest succesfulde, det er en fræk og luftig duft, der egner sig til morgen, middag og aften. Andre succesfulde parfumer til kvinder er "The One", "Classic", "D&G Feminine", "Sicilien", "The One Rose", og de oprindelige dufte "D&G for Women" og "Dolce".
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.