10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Disney Parfume & Dufte til Hende

The Walt Disney Company (eller Disney i daglig tale) er en af de største medier og underholdnings selskaber i verden. Disney blev dannet i 1923 af brødrene Walt og Roy Disney og var et lille selskab der lavede tegnefilm. I dag er det et af de største selskaber i Hollywood, de ejer 11 forlystelsesparker, to vandlande og adskillige tv kanaler heriblandt ”the American Broadcasting Company (ABC)”. De er for nylig begyndt at designe parfumer såsom den kendte High School Musical duft.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.