Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Diesel Parfume & Dufte til Hende

Diesel er et forholdsvis ungt mærke i forhold til nogle af de andre globale modehuse, men efter dets ydmyge start i 1978, har mærket nu vokset sig til et stort imperium med over 300 forskellige Diesel butikker og mere end 5000 salgssteder over hele verden. Den oprindelige grundlægger, Renzo Rosso, lancerede Diesel med den hensigt at blive en førende modehus for den yngre generation af forbrugere. Det er denne intention, der hjalp Diesel med at stige til berømmelse indenfor den globale modeindustri.

Rosso brugte et lån fra sin far til at købe en aktiepost på 40% hos tøj producent Moltex tilbage i 1978, hvilket var da virksomhedens navn officielt blev ændret til Diesel. I 1985 købte han de resterende aktier til den nette sum af 500,000 Dollars. Rosso kreativitet og erfaring i både markedsføring og systemer så snart selskabets omsætning vokse til langt over 1 mia. Dollars. Rosso har altid sagt at hans kreativitet kommer fra Italien, markedsføring fra USA og den relevante tekniske viden fra hans tid i Tyskland.

Det vigtigste der har gjort at Diesel skiller sig fra alle mulige andre virksomheder er deres innovative strategier for markedsføring, såsom at bruge videospil som marketing platforme til deres tøj, og deres finurlige produktpræsentation og emballering (se blot på nogle af deres dufte, så forstår du hvad vi mener!). Det er endda blevet sagt at Diesel bevidst arrangere og præsentere deres butik på en sådan måde, at kunderne ikke har andet valg end at henvende sig til salgspersonalet hvis de vil finde det de er efter. Smart strategi!

Den første duft lanceret af Diesel var en unisex en, men de har sidenhen valgt at lancere både dufte til hende og ham, mange af dem i finurlige skønne sjove flakoner. Deres første kvinder duft hed Plus Plus Feminine og blev lanceret i 1997, det er en sød orientalsk og blomstret sammensætning med forførende noter der er rettet udelukkende mod de yngre damer, der ønsker sig en dristig duft. Andre populære parfume fra Diesel omfatter de varme og krydrede noter i Diesel Green Feminin (2004), den berømte Fuel For Life Femme (2007), de bløde orientalske vanille noter du finder i Loverdose (2011) og de østlige blomsteragtige noter fra Loverdose Tattoo (2013) for blot at nævne nogle få.

DIESEL - vær ung, vær dristig.
Vis Mere