Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Diane von Furstenberg Parfume & Dufte til Hende

Diane von Furstenberg (eller DvF) er en modedesigner der er kendt for opfindelsen af wrap dress. Hun var royal og gift med Prins Egon af Fürstenberg, men mistede hendes titel i 1972, da deres ægteskab endte. Igennem hendes tid med Prins Egon, var hun fast besluttet på at tjene hendes egne penge, og begyndte derfor at designe kvinde tøj. i 1974 lancerede hun hendes ikoniske wrap dress, som gav hende international succes. Den simple kjole var et øjeblikkeligt hit, det det var flatterende for alle størrelse og former. Dengang sagde Diane at den var lavet til "ung og gammel, tyk og tynd, rig eller fattig". Selv idag er den skønne kjole lige så populær som dengang.
I 1976 var der blevet solgt over 1 million wrap dresses. Furstenbergs design kom oven i købet på forsiden af Newsweek og hun blev sammenlignet med Coco Chanel

Det er ikke kun hendes wrap dress Diane von Furstenberg er populær for: hun har også lanceret hendes egen kosmetik linje, en home-shopping virksomhed, en smykke kollektion samt badetøj, bukser samt tørklæder. Hendes vovede farverige designs, der er nemme at bære har været et stort hit hos alle. Du vil ofte se kendte så som Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale, Madonna, Tina Brown, Jessica Alba, Susan Sarandon og Jennifer Lopez bære hendes designs på den røde løber. Kate Middleton er en stor fan af hendes aftenkjoler.

Hun har et kendt venskab med Gloria Vanderbilt og arrangerede Glorias bogudgivelses fest for romanen Obsession. Diane har selv noget erfaring inden for bogverdenen, da han er en bedst sælgende forfatter med mere end 6 udgivelser bag sig.

I 1974 lancerede hun den første Diane von Fürstenberg parfume. Duften var opkaldet efter hendes datter og er kaldet Tatjiana. Diane var selv i TV reklamen og sagde at duften var "for en mand at elske og en kvinde at huske!. Tatiana var en perfekt mix af blomster, appelsin blomst og grønne noter.
Vis Mere