10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Demeter Parfume & Dufte til Hende

Det amerikanske firma Demeter er specialister indenfor rekreation af duftene i vores omgivelser. Deres sortiment omfatter mere end 200 dufte, samt kropspleje og produkter til hjemmet.

Christopher Brosius og Christopher Gable, personerne bag det Pennsylvanske firma, lægger vægt på brugen af naturlige ingredienser. Deres stadigt voksende duftopsamling er inspireret af natur eller dagligdags genstande, såsom mad og drikke, eller enhver anden duft der kan fremkalde et kært minde. Nogle af deres mest usædvanlige kreationer er: Rene Vinduer, Støv, Frossen Dam, Bedemandshjem, Lim, Kattepels, Savsmuld og Stald. Alle Demeter dufte er fremstillet i USA.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.