10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cool Water Woman Wave af Davidoff

Per Side
Sorter
Cool Water Woman Wave fra Davidoff er en frisk blomsterduft til kvinder.

Denne duft introduceres af friske noter af frangipani, lime og nashi-pære, inden hjertet overrasker os med noter af Bondi Beach-blomst og Sambac Jasmine med en smule marine før amber og træagtige toner afslutter denne smukke blanding i basen.

Den smukke australske surfer Elyse Knowles er ansigtet for kampagnen, billederne viser hende foran en himmel, der er lige så blå som den flaske, som duften er inde i. Hendes surfbræt matcher de hvide og orange bogstaver på flasken.

Cool Water Woman Wave af Davidoff blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.