Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Davidoff Parfume & Dufte til Hende

Davidoff mærket blev oprindeligt grundlagt af Henri Davidoff og hans familie i begyndelsen af det 20. Århundrede. I begyndelsen fokuserede de kun på tobaks varer der blev solgt fra en enkelt butik i Schweiz. Det var ikke før i slutningen af 1980'erne, at Davidoff mærket udvidede deres sortiment til parfumer og herredufte. Alle davidoffs dufte er nu eksklusivt produceret af Coty Inc.

Det var Zino Davidoff, den ældste af de fire Davidoff børn, der i første omgang indledt en mission for at udvide sin families tobaks forretning i 1930'erne. Zino var nyligt vendt tilbage efter en rejse gennem Sydamerika hvor han havde lært om tobak. Det varede ikke længe inden den beskedne tobaks butik havde vokset sig til en stor og meget succesfuld forretning, der fortsatte med at vokse, og det til trods for at Anden Verdenskrig rasede. Zino solgte i 1970 virksomheden Davidoff til Max Oettinger Company, men er siden hen gået gennem adskillige fusioner og overtagelser hvilket betyder at den Davidoff vi nu kender i dag både sælger tobak, lædervarer, modetilbehør, kaffe og parfumer.

Davidoff opnåede stor succes med deres Cool Water, hvilket betød at hele markedet lavede en del parfumer der var i samme genre, men til trods for de mange efterligninger er der aldrig rigtig nogen der er kommet tæt på Davidoff parfumerne, der er fremstillet med en lidenskab uden lige. Nogle af Davidoff’s mest populære parfumer omfatter den verdensberømte Cool Water Woman fra 1996, den søde parfume Good Life fra 1999, Echo Woman fra 2004, Cool Water Sensuel Essence fra 2012, Cool Water Sea Rose fra 2013 og den dejlige læderagtige unisex duft Leather Blend fra 2014.

Davidoff - en lidenskab for kvalitet!
Vis Mere