10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

David & Victoria Beckham Parfume & Dufte til Hende

David & Victoria Beckham behøver ikke nogen introduktion, eftersom de begge er verdenskendte stjerner. David er kendt for sine sportslige resultater og globale sponsoraftaler, mens Victoria blev kendt for sin rolle som Posh Spice i Spice Girls, hun er også et stil-ikon, model og mode konsulent. I 2014 stod hun øverst på listen over top iværksætter i England, til en anslået værdi af små £210.000.000. Den dynamiske duo arbejder helt sikker godt sammen og har begivet sig ud i at lancere deres egne linjer af tilbehør, jeans, kjoler og naturligvis parfumer.

Medierne var hurtige til at døbe dem "Posh & Becks", og efter at blive gift i 1999 varede det ikke længe inden de begyndte at realisere deres planer for ekspansion i både familien og karrieren. Både David og Victoria anses for at være moderne stil ikoner og de har gjort god brug af deres berømmelse. Instinct for Mænd blev lanceret i 2005 og var en kæmpe succes. Duften er sidenhen blevet efterfulgt af adskillige andre dufte, mange hvor der findes en hans og hendes version. Det betyder nu at David & Victoria Beckham ikke alene er forbundet med sport, mode og tilbehør, men også med parfumer såsom den smukt overdådige duft Intimately Beckham for Women fra 2006.

Andre populære parfumer i deres sortiment omfatter den blomsterrige duft Intimately Night fra 2007, de dristige og blomsterrige Chypre noter i Signature for Her fra 2008, de udsøgte frugtagtige og skønne noter af Signature Story for Her fra 2009, de sensuelle orientalske noter af Intimately Yours Women fra 2010 eller den friske Signature Summer for Her fra 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.