10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Chantilly af Dana

Per Side
Sorter
Chantilly af Dana er en frisk, blomstret og træagtig duft til kvinder.

Denne sensuelle og bløde duft frembringer en følelse af romantik og mysterie. Den åbner med legende frugt noter og frisk citrus sammen med bergamot og neroli med et strejf af krydrede noter. Duftens hjerte er en blomsterbukett af jasmin, rose, ylang-ylang og appelsinblomst, der blandes med nelliker og går ned til en træagtig og intens base af duftende tonkabønner, læder, benzoin, sød vanilje, delikate muskus toner og dyrebart sandeltræ.

Denne varme og elegante klassiker er blød som franske blonder og ideel til at bære i enhver sæson på grund af dens diskrete, men forfriskende toner. Den er også tilgængelig i luksuriøse gavesæt sammen med body lotion, talkum og shower gel.

Chantilly af Dana blev lanceret i 1941.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.