Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

DSquared² Parfume & Dufte til Hende

De identiske tvillinger Dean og Dan Caten startede DSquared² i 1995 efter at have arbejdet flere år i modeindustrien for store mærker som Diesel og Versace.

I 2002 fik DSquared² deres gennembrud, da designede hele kollektionen for Madonnas "Don't Tell Me" musik video, samt hende 2002 Drowned World Tour. Siden da, har de påklædt stjerner som Christina Aguilera, Rihanna, beyonce og Britney Spears, for at nævne nogle få.
Det er ikke kun på scenen DSquared² har været populærer. Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin og Robbie Williams er alle fans af deres unikke kollektioner ig jab ofte ses i Dean og Dans designs.

Der Urban designs har fundet vej til tøjbutikkerne, og de har nu en kæmpe kollektion af sko, løbesko og tøj, som er meget populærer blandt de unge købere.

I 2007 begyndte DSquared² at producere deres første duft, He Wood, som blev efterfulgt af den kvindelig version She Wood. She Wood parfumen er som at gå igennem en skov om foråret. En rigtig frisk og ren duft. Successen fra de to første DSquared² dufte, blev senere efterfulgt af flere dufte til både mænd og kvinder.

Hvert år afholder Fragrance Foundation en priscermoni, og de sidste mange år har DSquared2 været nomineret. I 2016 var det DSquared² Want der var i søgelyset.
Want er, ifølge Dan, for den selvsikre pige. Den indeholder cremet krydderet vanilje, pudder og friske blomster, på en base af træ.
Vis Mere