Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

DKNY Parfume & Dufte til Hende

Berømt for den søde duft af sommer ”Golden Delicious” og deres tøj designs har DKNY formået at fastslå sig blandt toppen af modedesignere. Donna Karan var chefdesigner for Anne Klein i mere en 10 år, men hendes ry som en af de bedste designere gav hende mulighed for at opstarte hendes eget firma sammen med hendes mand i 1984.

Donna Karan gnubber skuldre med Vivienne Westwood, Jasper Conran og John Galliano og hun var ikke sen til at blive en af de førende bidragydere til den eksploderende modeæra i 80'erne. Lyse og farverige prints blev populær, og det samme gjorde eksperimenterende mode, hvilket betød at Karan’s første kollektion med titlen ”seven easy pieces " gik hen og blev en kæmpe succes. Ideen bag debutkollektion var en samling af tøjstykker, der kunne bæres hver for sig og ”glammes” op eller ned, alt efter om det var til hverdag eller fest. Modebevidste kvinder blev hurtige fan af denne idé der sparede dem tid i og med de ikke behøvede at skifte hele deres påklædning inden de skulle ud og socialisere.

Inspireret af hendes datter lancerede Donna Karen en ny linje DKNY i 1989. DKNY er stilet mod et yngre puplikum og prisen er mere overkommelig end hendes Donna Karan New York mærke. Mange af de linjer der findes idag stammer fra det oprindelige DKNY mærke herunder DKNY Jeans, DKNY Active, DKNY Undertøj til både mænd og kvinder, DKNY Juniors, DKNY Kids, DKNY Pure og DKNY Men. Donna Karan Home Collection, som husede hjem og tilbehør der ligger i luksus enden, blev lanceret i 2001, senere hen fulgte DKNY Home som tilbyder en mere smart, urban, chik og moderne samling og igen til en mere overkommelig pris end Donna Karan Home Collection.

Donna Karan Beauty Collection blev lanceret I 1992, og har specialiseret sig i at lave de bedste parfumer og dufte som kvinder vil elske. DKNY er en af de bedst sælgende dufte til dato, den findes altid eller meget tæt på top 10 listen over de mest elskede dufte i et givet år og er gået hen og blevet en global succes. Den første duft blev lanceret i 1992 med titlen ” Donna Karan for Women” og to år senere fulgte den mandlige ledsager til denne duft . Med næsten 100 parfumer/dufte i deres enorme samlinger, har Donna Karan tilbragt det meste af ”nullerne” på at lytte til hendes mandlige og kvindelige forbrugere, og har ligesom med hendes tøj, fokuseret på at skabe en vifte af dufte der er alsidige nok til at blive båret i både dag og nat.

Missionen for DKNY er en der er baseret på en intuative forståelse af en kvindes behov og ønsker og de linjer der falder ind under DKNY har alle inkarneret deres passion for luksus, sensualitet, komfort og kreative udstråling, og dette er især tilfældet når det kommer til deres dufte. Nogle af deres mest kendte samlinger omfatter " Essence Collection”, ” Donna Karan Collection”, ”DKNY Pure”, ”DKNY Women” i diverse udgaver,”Cashmere Mist” og nogle af deres seneste kollektioner, herunder ”DKNY Be Delicious By Blossom” (2014), ”DKNY Be Delicious” (2012), ”DKNY Delicious Candy Apples” (2010/2011) og ”DKNY Sweet Delicious Collection” (2012). Størstedelen af dufte fra Donna Karan er rettet mod kvinder da Karan følte at hun bedre kunne forholde sig til dem gennem sit arbejde, men det betyder på ingen måde at mænd bliver forsømte.
Vis Mere