10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Silver Mountain Water af Creed

Per Side
Sorter
Silver Mountain Water fra Creed er en aromatisk duft til mænd og kvinder.

Denne skønhed blev skabt af Oliver Creed, som er en sjette generation af Creed familien, der i duftens verden er, hvad Picasso er i kunstens verden.

Silver Mountain Water kommer i en hvid flacon med en sølvtop; dette ligner et sneklædt bjerg med en skinnende sølvstrøm og er den perfekte flaske til denne duft. Åbningen er kølig og skarp, som på toppen af et bjerg. Du vil mest bemærke citrus i starten, før grøn te og solbær tager over. Musk og sandeltræ i bunden sikrer, at duften er hel, og snart bliver en af dine yndlingsparfumer.

Silver Mountain Water by Creed blev lanceret i 1995.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.