10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Creed Parfume & Dufte til Hende

Fra deres luksus butik i Paris’ 8th Arrondissement, har Creed I mange år været en velbevaret parfume hemmelighed for de rige og berømte.

Creed har et seriøst eksklusivt medlemskab, lige fra statsledere til filmstjerner, til hvem de tilbyder luksus parfumer der er originale og håndlavet. De udarbejder unikke parfume til deres særlig velstående kunder, parfumer der er så særskilte at de ikke bliver solgt til den almindelige offentlighed.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.