Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Creed Parfume & Dufte til Hende

Creed er et fransk parfumehus der har produceret eksklusive parfumer siden slutningen af 1700-tallet. Det var ikke indtil for få årtier siden at Creed dufte blev let tilgængelige på markedet, da de tidligere kun var til salg gennem selve familien. Mærket er meget hemmelighedsfuld omkring sina kunder, men det siges at Grace Kelly, John F. Kennedy og mange andre har hyret demtil at lave personlige dufte. Creed er stadig en familie virksomhed og bliver kørt af Olivier Creed og hans søn Erwin som et fælles projekt. Som en uafhængig virksomhed ejer de rettighederne til deres dufte, fabrik og butik.

Creed parfume er kendt for den høje kvalitet og fremragende holdbarhed. Dette er ikke tilfældigt, da Creed dufte er lavet med den største opmærksomhed på detaljer og de fineste håndplukkede ingredienser. Alle dufte er udviklet med traditionelle teknikker og hældes endda på flaske i hånden. Som et resultat er Creed dufte bestemt ikke billige, men den høje kvalitet har stadig vundet dem meget succes og et stort antal tilhængere, herunder mange berømtheder og kongelige. Creed var kongelig leverandør til dronning Victoria i 1885, og det siges, at Elizabeth II favoriserer deres duft Fleurissimo (1956). Olivier Creed har udtalt, at de stræber efter at skabe parfumer som kunst, og udøver håndværket som en maler eller billedhugger.

Nogle af de mest elskede og populære Creed parfumer omfatter Fantasia de Fleurs (1862), en overdådig blanding af blomster, som blev skabt til Østrig-ungarske kejserinde Elisabeth, Virgin Island Water (2007), som er en forfriskende sommer duft med tropiske noter af kokos , Jamacian lime og ingefær og naturligvis bestselleren Love In White (2005). Designet af Olivier Creed selv blev denne blomstret duft med orientalske noter inspireret af fred i havet og blander frugt, blomster fra hele verden på bunden af Java vanilje og indisk sandeltræ der giver en virkelig globetrotter parfume.
Vis Mere