10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Coty Parfume & Dufte til Hende

Coty, Inc. er en århundrede-gammel parfume producent, der også fremstiller kosmetik, natur og skønhedsprodukter. Grundlagt af en Franskmand, der forstod at udnyttede hans marketings evner til at blive en af de rigeste mænd i Frankrig. Coty, Inc har erfaret talrige ændringer i deres ledelse i mange år. I dag er de et datterselskab af Joh. A. Benckiser GmbH, et familie-kontrolleret Tysk selskab.
Coty er verdenens førende producenten af masse-parfumer og markedsfører til tider produkter fra andre producenter. Selv om Coty er baseret i New York så foregår størstedelen af deres salg i Vest Europa.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.