Coleen Rooney Parfume & Dufte til Hende

Coleen Rooney blev født i Liverpool i 1986, hvor hun voksede op sammen med sine forældre og tre søskende. Klummeskribenten, studieværten og business kvinden introducerede sin egen første duft kollektion i 2007.

Coleen Rooneys mange talenter afspejles i de mange forskellige erhverv, hun har haft i hele sin karriere. Hun arbejdede som en succesfuld klummeskribent for Closer samt OK! magasin og baseret på titlen på hendes første artikel, udgav hun sin selvbiografi "Welcome To My World" i 2007. Sammen med Asda George samt Littlewoods har hun designet eksklusive tøj kollektioner bestående af kjoler og fritidstøj. Før sit eget show "Coleen's Real Women" blev sendt på ITV,co-præsenteret hun en speciel episode af tv-serien "Tonight With Trevor McDonald", som fokuserede på Rett syndrom, en genetisk sygdom hendes søster led af. Rooney er talsmand for Alder Hey Children's Charity og bruger ofte sine Twitter og Instagram konti til at fremme forskellige gode formål. I en alder af 16, begyndte Coleen at date sin barndomsven Wayne Rooney som hun til sidst giftede sige med på til ekstravagant bryllup i Italien i 2008. Det første barn fulgte i 2009 og deres første fødtw Kai fiksenere følgeskab af sine yngre brødre Klay og Kit.

Hendes egen parfume blev lanceret i 2007 med blomster akvatiske Coleen X (2007). Den sporty duft kombinerer citrus noter i toppen med et hjerte af rose, liljekonval og marine noter på en base af cedertræ, rav, patchouli og moskus. Dette blev efterfulgt af den sødere blomster duft Coleen X Black (2008) og citrus duft Coleen X Sommer (2010). Hendes mest populære duft er den orientalske blomster duft Butterfly (2010). Den præsenteres i en firkantet glasflaske med gyldne sommerfugl og indeholder blomsteragtige noter på en krydret vanilje hjerte og varm base af rav, cedertræ og tonka.

Se alt
SE ANMELDELSER
Coleen Coleen Signature Eyes Palette True Blue
(5)
Coleen Coleen Butterflies Eau de Toilette 100ml SprayJeg elsker denne, så mild og sød
Ingrid Kolbu,
Anmeldelse af "Coleen Coleen Butterflies Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

En meget dejlig duft, men den forsvinder lidt hurtigt, men det er jo også eau de toilette og dermed lettere. Så må man bare tage den på lidt oftere!Jeg elsker den

Coleen Coleen Butterflies Eau de Toilette 100ml SprayEn meget dejlig duft
Hannah Hoffmann,
Anmeldelse af "Coleen Coleen Butterflies Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Simpelthen en helt igennem skøn duft som lige er mig. Elegant og mystisk. Desværre har den ingen holdbarhed på mig næsten uanset hvor meget jeg tager på. Jeg ved godt at jeg har en kemi som nogle gange gør at visse parfumer forsvinder lynhurtigt. Måske du har en anden og så kan jeg varmt anbefale denne duft. Dufter fantastisk og så tilsidst ikke forglemme den helt bedårende flacon og æske. Ville ønske at jeg kunne finde en dupe som holder på mig.

Coleen Coleen Signature Lips Palette Iced MochaGreat value for money
Ellen A.,
Anmeldelse af "Coleen Coleen Signature Lips Palette Iced Mocha" udgave

My niece loved the gift. The paler shades can be used to create a gloss effect on a matte color, and the colors can be layered to produce different effects.

Coleen Coleen Signature Lips Palette Iced MochaFremhæv de naturlig farve af dine læber !
Sandra Pereira,
Anmeldelse af "Coleen Coleen Signature Lips Palette Iced Mocha" udgave

Denne palette har fire jordfarver til læber der fremhæver deres naturlig farve. Jeg synes de er meget smuk.

Coleen Coleen Signature Eyes Palette True BlueFin palette
Dorrit Køhler,
Anmeldelse af "Coleen Coleen Signature Eyes Palette True Blue" udgave

Virkelig fin farvepalette. Blander godt.

Coleen Rooney tidslinje

2006
2012
2011
2011
Butterflies
BUTTERFLIES

Coleen Butterflies er en skøn ny duft fra Coleen...

2009
2009
Black
BLACK

Black af Coleen Rooney er en frisk og træagtig duft til kvinder....

2007
2007
Coleen
COLEEN

Coleen af Coleen Rooney en frisk og træagtig duft til kvinder....

Coleen Rooney
Kollektioner
PRIS FRA
120 kr
Coleen Rooney Butterflies
BUTTERFLIESColeen Butterflies er en skøn ny duft fra Coleen...