Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Coleen Rooney Parfume & Dufte til Hende

Coleen Rooney blev født i Liverpool i 1986, hvor hun voksede op sammen med sine forældre og tre søskende. Klummeskribenten, studieværten og business kvinden introducerede sin egen første duft kollektion i 2007.

Coleen Rooneys mange talenter afspejles i de mange forskellige erhverv, hun har haft i hele sin karriere. Hun arbejdede som en succesfuld klummeskribent for Closer samt OK! magasin og baseret på titlen på hendes første artikel, udgav hun sin selvbiografi "Welcome To My World" i 2007. Sammen med Asda George samt Littlewoods har hun designet eksklusive tøj kollektioner bestående af kjoler og fritidstøj. Før sit eget show "Coleen's Real Women" blev sendt på ITV,co-præsenteret hun en speciel episode af tv-serien "Tonight With Trevor McDonald", som fokuserede på Rett syndrom, en genetisk sygdom hendes søster led af. Rooney er talsmand for Alder Hey Children's Charity og bruger ofte sine Twitter og Instagram konti til at fremme forskellige gode formål. I en alder af 16, begyndte Coleen at date sin barndomsven Wayne Rooney som hun til sidst giftede sige med på til ekstravagant bryllup i Italien i 2008. Det første barn fulgte i 2009 og deres første fødtw Kai fiksenere følgeskab af sine yngre brødre Klay og Kit.

Hendes egen parfume blev lanceret i 2007 med blomster akvatiske Coleen X (2007). Den sporty duft kombinerer citrus noter i toppen med et hjerte af rose, liljekonval og marine noter på en base af cedertræ, rav, patchouli og moskus. Dette blev efterfulgt af den sødere blomster duft Coleen X Black (2008) og citrus duft Coleen X Sommer (2010). Hendes mest populære duft er den orientalske blomster duft Butterfly (2010). Den præsenteres i en firkantet glasflaske med gyldne sommerfugl og indeholder blomsteragtige noter på en krydret vanilje hjerte og varm base af rav, cedertræ og tonka.
Vis Mere