10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Aromatics Elixir af Clinique

Per Side
Sorter
Aromatics Elixir fra Clinique er en chypre blomsterduft til kvinder.

Aromatics Elixir er en klassisk duft fra House of Clinique og er forførende, kraftfuld, rolig og selvsikker. Den har en åbning af bitre grønne urter, som smelter sammen i det søde blomsterhjerte med noter af geranium, rose og hvide blomster. Kamille fungerer som et led, der holder duften sammen, mens bunden af egmoss og patchouli sikrer dig en virkelig storslået duft.

Clinique Aromatics Elixir parfumen blev lanceret i 1971 og er en af de allerførste dufte, som mærket udgav. Det er beskrevet som en duft for kvinder der ikke følger trends, for dem der ikke har noget imod at efterlade et aftryk, kvinden, der kender sin egen værdi.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.