10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Clarins Parfume & Dufte til Hende

Clarins er bedst kendt for deres revolutionerende hudpleje og kosmetik produkter, men der er også en dejlig række parfumer. Se vores tilbud på dufte og gavesæt til kvinder.

Hvor kan man købe Clarins?

Hvis du leder efter billige Clarins-produkter, er du det rigtige sted. Parfume Klik er din one-stop-shop for Clarins dufte, hudpleje og kosmetik til gode priser.

Den Clarins, blev grundlagt af Jacques Courtin-Clarins i 1954. Det første produkt, der blev skabt, var Clarins 'Body Shaping Cream', som siges at eliminere cellulite og er stadig væk en bestseller i dag. Clarins fokuserede oprindeligt på parfumerede kropsolier, der blev lavet af botaniske ingredienser, hvilket gjorde Clarins til det første kosmetikmærke, der kun fremstillede olier, cremer og andre produkter fra naturlige ingredienser. Den helt naturlige etik er stadig meget vigtig for Clarins i dag.

Mærket introducerede også andre produkter, herunder en række dufte til kvinder. Den tidligste og første parfume var faktisk unisex, skabt i 1987 med titlen 'Eau Dynamisante'. En 25-års jubilæumsudgave blev udgivet i 2012 og markedsføres som dobbeltformål - ikke kun er det en dejlig zesty og krydret duft, men den hjælper også din hud. Clarins har også udgivet parfumer til kvinder, herunder 'Elysium' (1993) og Par Amour Toujour (2005).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.