10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Violet Noir af Christina Aguilera

Per Side
Sorter
Violet Noir af Christina Aguilera er en blomster- og orientalsk duft til kvinder.

Denne sensuelle aroma er bygget på søde noter af nektarinblomst, grapefrugt og passionfrugt ledsaget af en smuk buket med appelsinblomst, rose og iris i hjertet. Duften tørrer ned på en velafbalanceret base af rav, patchouli og moskus.

Denne duft kommer i en violet flaske, der delvist er præget af sangers signatur blondemønster. Det er en vanedannende og mystisk duft for magtfulde og uafhængige kvinder, egenskaber, som Xtina bestemt besidder, så det var ingen overraskelse, at hun blev vist i reklamen for sin egen duft.

Violet Noir blev lanceret af Christina Aguilera i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.