10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Glam X af Christina Aguilera

Per Side
Sorter
GLAM X af Christina Aguilera er en blomstret duft til kvinder.

Den indeholder noter af mandarin, fersken, stjerneanis, appelsinblomst, freesia, liljekonval, heliotrop, jasmin, sandeltræ, rav, musk og benzoin.

''Jeg vil have, at GLAM X skal tillade kvinder at omfavne og udforske, hvad der får dem til at føle sig mest sexede og selvsikre, både indenfor og ude. Da jeg lavede denne duft, tog jeg inspiration fra mine egne lidenskaber og oplevelser, ikke kun som en performer, men også som en kvinde. Denne levende, forførende duft vil efterlade dem omkring dig, fascineret og ønske mere '' - Christina Aguilera.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.