Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Christina Aguilera Parfume & Dufte til Hende

Christina Aguilera blev til bragt denne verden den 18. december, 1980 af Shelly Loraine Fidler og Fausto Xavier Aguilera. hun voksede op med hendes søster Rachel, og tilbragte deres første år i angst, da de så det psykiske og mentale misbrug deres US Army sergent far udsatte deres mor for. Da Christina nåede en alder af seks så hendes mor så chance for at undslippe faderen og give et bedre liv til sine små piger. Aguilera var i stand til bruge hendes erfaringer fra hendes elendige fortid og hun kan høres synge om hendes problemer i Fighter, Hurt og I'm OK.

Aguilera gjorde hende første debut i underholdningsbranchen, da hun fik en rolle i All New Mickey Mouse Club (1993-1995) sammen med mange andre store navne i branchen som Britney Spears, Ryan Gosling og Justin Timberlake. Selvom hun allerede var en favorit dengang, tog hun verden med storm med udgivelsen af hendes sang Genie in a Bottle (1999). Dette markerede starten på en international karriere; i 2015 havde hun solgt over 25 millioner albums på verdensplan, alle takket være nummer et titler som What A Girl Wants (2000) og Beautiful (2003).

Christina besluttet at hun ville prøve noget andet end underholdnings branchen og startede derfor med skabe parfumer. Ingen ville nogensinde have forventet at det ville blive den utrolige succes, den er i dag. Udgivelse af hendes eponyme parfume i 2007 i en smuk høj flaske, prydet med signatur blonde detaljer. Hendes signatur duft blev efterfulgt af udgivelsen af mere end ti ekstra dufte. Blandt disse en kæmpe favorit By Night (2009), en berusende orientalsk blomstret kombination af en tung vanille note med bløde pulverformige og frugtagtig akkorder der skaber en delikat aroma. En anden bemærkelsesværdig tilføjelse er Red Sin (2012), der er som navnet antyder en sanselig duft. Den åbner med fristende noter af røde æble og kanel aroma, røde blomster og varm ingefær.
Vis Mere