10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Miss Dior Rose N'Roses af Christian Dior

Per Side
Sorter
Miss Dior Rose N'Roses af Christian Dior er en blomsterduft for kvinder.

Rige og friske noter af italiensk mandarin-, bergamot- og geranium essence introducerer en mark, hvor rose og damaskroser blomstrer frit, før hvid moskus låser denne feminine duft ned.

Dior oprettede denne flaske for at understrege det stærke indtryk, som naturen kan efterlade, når du ser et betagende landskab for første gang. Lad denne duft tage dig med på en fængslende tur til de imponerende rosemarker i Grasse, 'la capitale mondiale des parfums', og bliv forelsket i dens skønhed og elegance.

Miss Dior Rose N'Roses af Christian Dior blev lanceret i 2020.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.