10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Joy by Dior Intense af Christian Dior

Per Side
Sorter
Joy by Dior Intense af Christian Dior er en blomsterduft for kvinder.

Med de nyligt tilføjede noter bringer denne flaske verden endnu mere glæde end den originale version. Ved det første spray får du antydninger af bergamot og neroli, inden den udvikler sig til et charmerende og pulserende hjerte af grasse rose og jasmin, lagt på en rig base af tonka bønne, sandeltræ og moskus med en smule vanilje.

François Demachy, næsen bag denne duft, fangede perfekt sin vision om blomstrende blomster som er lige så betagende og strålende som fyrværkeri i en kraftig, men alligevel sensuel duft.

Joy by Dior Intense blev lanceret i 2019, et år efter at Christian Dior frigav den originale duft.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.