Lagerudsalg | Begrænset Udvalg | Klik For At Shoppe

Christian Dior Dune - Til Hende

Af: Christian Dior   Lanceret: 1991

Christian Dior Dune til kvinder er en duft der har formået af fange selveste essensen af det naturlige. Noter af blomster og træsorter bliver båret til ende af en skøn frisk brise fra havet. Lad Dune tage dig med på en uforglemmelig rejse…

SE ANMELDELSER
Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml Spray
(4)
Christian Dior Dune Eau de Toilette 100ml SprayEn sandeltræsklassiker
Tine Eriksen,
Anmeldelse af "Christian Dior Dune Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Dune er tør og underspillet. De første minutter er lidt skrappe, men så fortoner det rå sig og belønningen er en tør træagtig sandeltræsduft. Den gør sig overraskende godt i brændende sommervarme, men bliver lidt kedelig når det er koldt.Den kan med stor fordel bruges sammen med Rituals Happy Buddha body mist som er rigtig frisk. Begge har sød appelsin som topnote og tørt cedertræ som hjertenote. Happy Buddha har ligeleds en frisk puddernote som passer utroligt godt til den tørre rosentræsnote. Brug den om sommeren når det er varmt, den dør i kulde.

Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml SpraySkønhed på flaske
Bente Petersen,
Anmeldelse af "Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Dune er bare det skønneste at påføre sin hals og andre steder på kroppen. Giver følelsen af luksus og velvære straks efter Dune udfolder sin duftkrop på din hud. Bruges til dag /aften og absolut til festlighed, Tit er jeg blevet hvisket i øret af modne mænd 50++ hvad Hedder det skønne duft du bruger det må jeg købe til Fruen derhjemme. IMin mor på 86 år er pjattet med Dune duften Hader ellers stærke dufte. Perfekt til juleaften din fødselsdag og nytårs Festen du vil føle dig lækker og nyde din Dune Duft.

Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml SprayLækker og diskret sandeltræsduft
Tine Dornhoff Eriksen,
Anmeldelse af "Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Dune gør ikke meget væsen af sig. Den bliver tæt på huden, men holder meget længe (4-6 timer). Den er elegant og diskret og udsender en duft af renhed og velsoignerethed. Det er én af de bedste sandeltræsparfumer jeg kender. Den kunne minde en del om Samsara, men er mere cremet og muskagtig. Der er ingen skarpe eller skrappe kanter når den først har sat sig (5 min.) Den er rimelig tryg at bruge i alle situationer fordi den ikke er for skarp eller kraftig.

Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml SprayAftenparfume til en tur ud i nattelivet
Gitte Møller,
Anmeldelse af "Christian Dior Dune Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Intens aftenparfume til en aften i byen. Kan også lide udseendet på parfumen 7 eau de toiletten.

Christian Dior

Parfume Familie

ORIENTALSK
Produkter I Denne Kollektion

Der er I øjeblikket ingen vare tilgængelig af dette mærke.