10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love Story af Chloé

Per Side
Sorter
Love Story af Chloe er en hvid blomsterduft til kvinder.

Efter første spray kan du dufte neroli, grapefrugt, citrus og appelsinblomst, før duften udvikler sig til en rig blomsterduft med noter af rose og hvide blomster. Den musky base er blød og subtil, hvilket gør Love Story til en sofistikeret, men simpel smuk parfume.

Den smukke flaske er formet som en hængelås med feminine guld og lyserøde detaljer. Designet blev inspireret af den romantiske bro Pont des Arts i Paris, hvor elskere placerer en hængelås for at symbolisere deres evige kærlighed.

Love Story Eau de Parfum blev lanceret af Chloe i 2014, efterfulgt af Eau de Toilette i 2016. Dette bevarede den originale blomsterformel, med tilføjede antydninger af blomme og nasturcia.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.