10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love Story Eau Sensuelle af Chloé

Per Side
Sorter
Love Story Eau Sensuelle af Chloé er en blomsterduft for kvinder.

Appelsinblomst er den vigtigste spiller i denne duft, blandet med citrusagtige toner i toppen. Den er mere sød og sensuel med heliotrope i hjertet og blødt, cremet sandeltræ i basen sammen med andre træagtige toner.

Dette er den tredje duft i Love Story-sagaen fra Chloé og er en næsten sæbet duft. Den er meget feminin, blomstret og sensuel, som navnet antyder, især hvis den bæres på varmere dage, hvilket virkelig får appelsinblomsten og de subtile træagtige undertoner frem.

Love Story Eau Sensuelle blev lanceret i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.