10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Fleur de Parfum af Chloé

Per Side
Sorter
Fleur de Parfum fra Chloé er en blomsterduft til kvinder.

Chloé er dygtige til rose dufte, Fleur de Parfum er ingen undtagelse. Den er forfriskende og let, en ren rose duft med et twist af citrus, simpelthen guddommelig.

Åbningen er en eksplosion af mousserende, citrusagtig citron verbena, der sætter sig ind i et blomsterhjerte af rose og kirsebærblomst blandet med et par frugtagtige solbær og ferskentoner. Ris, moskus og cedertræ er en sød base, men rosen forbliver stjernen her - den skinner igennem, selv i basen.

Fleur de Parfum af Chloé blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.