10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Absolu de Parfum af Chloé

Per Side
Sorter
Absolu de Parfum af Chloé er en orientalsk blomsterduft til kvinder.

Absolu de Parfum er en cremet, rig, jordagtig og tung duft. Noter af roser i toppen med subtile antydninger af patchouli og Grasse rose i midten. Basen afslutter den klassiske Chloé EDP med en sød aroma af vanilje.

Dette er en limited edition oprettet specielt til 10-årsdagen for Chloé EDP. Flasken er identisk med originalen, og duften er meget ens; så hvis du vil have den originale EDP i en rigere, dybere version, så er dette duften for dig.

Absolu de Parfum af Chloé blev lanceret i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.