Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Chloé Parfume & Dufte til Hende

Chloé er luksuriøst, romantisk og indbegrebet fransk. Deres formål er at gøre luksus mere tilgængelige og ready-to-wear for alle stilfulde og kræsne kvinder rundt om i verden. Det berømte franske modehus, Chloé , blev oprindeligt grundlagt i 1952 af Gaby Aghion, der senere fik følgeskab af Jacques Lenoir hvis job var formelt at styre den forretningsmæssige side af mærket, så Gaby kunne fortsætte hendes kreative vækst. Chloé var det første modebrand nogensinde der lancerede en ready-to-wear kollektion, der ikke kom med priser normalt beregnet for Haute Couture. Det varede ikke længe før andre modehuse fulgte trop og designede deres egen ready-to-wear kollektioner.

Chloé blev en del af den schweiziske luksus gruppe Richemont i 1985, hvilket solidt placeret mærket på det internationale marked, hvor det har nydt stor succes lige siden. Den ikoniske designer Karl Lagerfeld blev Chloé’s offentlige ansigt i både 60'erne og 90'erne og har hjulpet med at lancere nogle af deres mest kendte dufte. Af andre kendte der har været forbundet med Chloé kan nævnes Martine Sitbon, Phoebe Philo og Stella McCartney, der alle har bidraget til både kreativitet og hjulpet med væksten af dette globale mærke. I 2002 lancerede Chloé en linje af tasker, lædervarer og sko der har hjulpet med at gøre dem endnu mere kendt.

Deres første duft, Chloé, blev lanceret i 1975. Den blev vel modtaget med dens overdådige blomsterrige noter kombineret med træagtige og aldehydisk hints, og er i dag stadig en populær duft blandt unge såvel som modne kvinder. Andre populære parfume fra Chloé omfatter Chloe Narcisse fra 1992. De grønne og træagtige blomsterrige noter du finder i Innocence fra 1995, de orientalske blomsterrige noter hos den mere moderne Chloé Eau de Parfum fra 2008, den sarte og dejlige Love fra 2010, den søde blomsterrige duft See fra 2012 for blot at nævne et par stykker af det omfattene sortiment du finder hos Chloé.

Chloé – Indbegrebet af det at være Fransk!
Vis Mere