Cheryl Parfume & Dufte til Hende

Cheryl Ann Tweedy blev født den 30. juni 1983 i Newcastle upon Tyne, og voksede op i et alment boligbyggeri i området omkring Walker og Heaton. Hun har altid haft en stor kærlighed til dans og sang, og var oven i købet med i en reklame for British Gas i 1900.

Cheryl var et smukt barn, og vandt mange konkurrence for hendes skønhed, her i blandt Boots Group's "bonniest baby", Mothercare's Happy Faces Portrait competition, "Best Looking Girl of Newcastle", The Evening Chronicle's "Little Miss and Mister" og "Most Attractive Girl". i 2002 deltog hun i TV programmet Popstars: The Rivals, og endte med at få en plads i den nye pigegruppe Girls Aloud, sammen med 4 andre piger. Girls Alouds første single Sound of the Underground gik direkte nummer et på de engelske hitlister, og slog derfor rekorden for bandt der havde været kortest tid sammen før de fik et nummer et hit.

Girls Aloud annoncerede deres pause i 2009, hvor de lykkes dem at været den bedst sælgende pigegruppe i den 21. århundrede med mere end 4.3 millioner solgte singler, og 4 million solgte albums i Storbrittanien.

i 2010 var Cheryl L'Oreals ny ansigt, og endte derfor i samme gruppe som Beyoncé, Linda Evangelista og Jennifer Aniston.

Cheryl har også hendes egen parfume kollektion. Den første duft, StormFlower, blev lanceret i 2014 og er en blomsterlig, frugtagtig duft med noter af fersken, mandarin, sandeltræ, vanilje og musk. Denne var efterfulgt at StormFlower Eau de Toilette (2015) der er en blomsterlig citrus duft med noter af citron, bergomot, rose, pæon, jasmin, sandeltræ. hvid musk og vanilje.

Se alt
SE ANMELDELSER
Cheryl StormFlower Noir Eau de Parfum 30ml Spray
(1)
Cheryl StormFlower Noir Eau de Parfum 30ml SpraySpændende cremet rabarberduft.
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Cheryl StormFlower Noir Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Jeg er vild med rabarber i perfumer og faldt over denne, som jeg ikke kendte i forvejen. Det er en sød fruity floral med rabarber sødet af brunt sukker på en varm muskbund. Blomsterne er rose, tuberose og orangeblomst. Lidt pære og appelsin tilfører yderligere frugtnoter. Passer godt til en varm sommeraften.

Cheryl tidslinje

2013
2017
2015
2015
StormFlower Noir
STORMFLOWER NOIR

StormFlower Noir by Cheryl er en blomstret frugtagtig duft til...

2014
2014
StormFlower
STORMFLOWER

StormFlower af Cheryl Fernandez-Versini (også kendt som Cheryl...

Cheryl

Artikler

NYE PARFUMER I JULI/AUGUST 2014 - HVORDAN DUFTER DE?
Vi lægger over 160 milliarder danske kroner i parfumer...
Kollektioner
PRIS FRA
123 kr
Cheryl Storm Flower Platinum
PRIS FRA
83 kr
Cheryl StormFlower
STORMFLOWERStormFlower af Cheryl Fernandez-Versini (også kendt som Cheryl...
PRIS FRA
123 kr
Cheryl StormFlower Noir
STORMFLOWER NOIRStormFlower Noir by Cheryl er en blomstret frugtagtig duft til...