10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cheryl Parfume & Dufte til Hende

Cheryl Ann Tweedy blev født den 30. juni 1983 i Newcastle upon Tyne, og voksede op i et alment boligbyggeri i området omkring Walker og Heaton. Hun har altid haft en stor kærlighed til dans og sang, og var oven i købet med i en reklame for British Gas i 1900.

Cheryl var et smukt barn, og vandt mange konkurrence for hendes skønhed, her i blandt Boots Group's "bonniest baby", Mothercare's Happy Faces Portrait competition, "Best Looking Girl of Newcastle", The Evening Chronicle's "Little Miss and Mister" og "Most Attractive Girl". i 2002 deltog hun i TV programmet Popstars: The Rivals, og endte med at få en plads i den nye pigegruppe Girls Aloud, sammen med 4 andre piger. Girls Alouds første single Sound of the Underground gik direkte nummer et på de engelske hitlister, og slog derfor rekorden for bandt der havde været kortest tid sammen før de fik et nummer et hit.

Girls Aloud annoncerede deres pause i 2009, hvor de lykkes dem at været den bedst sælgende pigegruppe i den 21. århundrede med mere end 4.3 millioner solgte singler, og 4 million solgte albums i Storbrittanien.

i 2010 var Cheryl L'Oreals ny ansigt, og endte derfor i samme gruppe som Beyoncé, Linda Evangelista og Jennifer Aniston.

Cheryl har også hendes egen parfume kollektion. Den første duft, StormFlower, blev lanceret i 2014 og er en blomsterlig, frugtagtig duft med noter af fersken, mandarin, sandeltræ, vanilje og musk. Denne var efterfulgt at StormFlower Eau de Toilette (2015) der er en blomsterlig citrus duft med noter af citron, bergomot, rose, pæon, jasmin, sandeltræ. hvid musk og vanilje.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.