Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Cheryl Parfume & Dufte til Hende

Cheryl Ann Tweedy blev født den 30. juni 1983 i Newcastle upon Tyne, og voksede op i et alment boligbyggeri i området omkring Walker og Heaton. Hun har altid haft en stor kærlighed til dans og sang, og var oven i købet med i en reklame for British Gas i 1900.

Cheryl var et smukt barn, og vandt mange konkurrence for hendes skønhed, her i blandt Boots Group's "bonniest baby", Mothercare's Happy Faces Portrait competition, "Best Looking Girl of Newcastle", The Evening Chronicle's "Little Miss and Mister" og "Most Attractive Girl". i 2002 deltog hun i TV programmet Popstars: The Rivals, og endte med at få en plads i den nye pigegruppe Girls Aloud, sammen med 4 andre piger. Girls Alouds første single Sound of the Underground gik direkte nummer et på de engelske hitlister, og slog derfor rekorden for bandt der havde været kortest tid sammen før de fik et nummer et hit.

Girls Aloud annoncerede deres pause i 2009, hvor de lykkes dem at været den bedst sælgende pigegruppe i den 21. århundrede med mere end 4.3 millioner solgte singler, og 4 million solgte albums i Storbrittanien.

i 2010 var Cheryl L'Oreals ny ansigt, og endte derfor i samme gruppe som Beyoncé, Linda Evangelista og Jennifer Aniston.

Cheryl har også hendes egen parfume kollektion. Den første duft, StormFlower, blev lanceret i 2014 og er en blomsterlig, frugtagtig duft med noter af fersken, mandarin, sandeltræ, vanilje og musk. Denne var efterfulgt at StormFlower Eau de Toilette (2015) der er en blomsterlig citrus duft med noter af citron, bergomot, rose, pæon, jasmin, sandeltræ. hvid musk og vanilje.
Vis Mere