10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Coco Mademoiselle af Chanel

Per Side
Sorter
Coco Mademoiselle fra Chanel er en citrusagtig og hvid blomsterduft til kvinder.

Denne prisvindende duft åbner med antydninger af appelsin, komplimenteret af bergamot, appelsinblomst og mandarin. De midterste toner af tyrkisk rose, ylang-ylang, jasmine og mimosa tilføjer den ikoniske blomster, feminine fornemmelse til aromaen. Duften tørrer derefter ned på en base af tonka bønne, patchouli, opoponax, vanille, vetiver og moskus.

Denne tidløse bedst sælgende duft vandt en FiFi Award fra The Fragrance Foundation for 'Best National Advertising Campaign (TV)' i 2008, hvor Keira Knightley, spillede hovedrollen som en forførende model i Paris. Coco Mademoiselle er lavet af parfumer Jacques Polge, der også er næsen bag andre Chanel-klassikere, herunder Chanel No 5, Allure og Change.

Coco Mademoiselle blev lanceret af Chanel i 2001.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.