10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Chance af Chanel

Per Side
Sorter
Chance af Chanel er en frisk blomsterduft til kvinder.

Duften åbnes med saftig ananas, patchouli, pink peber og en buket af hyacint og iris, der udvikler sig med søde midt-noter af rose, jasmin og citron, før de falder ned på en varm base af vanille, moskus, vetiver og patchouli.

Chance betyder held på fransk og denne heldige duft er designet af Chanels tidligere Head Perfumer, Jacques Polge. I modsætning til traditionelle parfumer med noter i pyramidestil, der udvikler sig fra top til midten til base, er Chance en dynamisk og stadigt skiftende aroma, der vil overraske dig.

Flasken er en sølvfarvet cirkel, og når de fire Chance parfumer placeres sammen, danner de en firkløver. Hætten er formet som en terning for at symbolisere at tage chancer.

Chance blev lanceret af Chanel i 2003.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.