10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paris Mascate af Carven

Per Side
Sorter
Paris Mascate fra Carven er en orientalsk blomsterrig duft til kvinder.

Madam Carven elsker at rejse, så for at fejre dette har Carven udviklet syv forskellige dufte. Denne fører os til Muskat (Mascate er det franske ord for Muskat) hvilket er hovedstad og den største by i Oman.

En oase midt i den kvælende varme med vidunderlige åbningsnoter af bitter appelsin og koriander. Hjertet er af marokkansk rose, geranium og patchouli, mens basen tilbyder komfort og varme fra amber, tonka bønne og vanilje.

Paris Mascate af Carven blev lanceret i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.