10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L’Eau de Toilette af Carven

Per Side
Sorter
L’Eau de Toilette af Carven er en blomstret træagtig moskusduft til kvinder.

Som den yngre søster til Carven Le Parfum fra 2013, vil du opdage, at denne version er en meget ens flaske i komposition og design. Åbningen af ​​citron, søde ærter og pæon er frisk og elegant og smelter smukt med hjertet af freesia, hvid hyacint og wisteria. Hvid skov, sandeltræ og moskus varmer duften, og du står tilbage med denne rene, smukke, mousserende blanding af citrus, grønne toner og en blomsterbuket.

L’Eau de Toilette af Carven blev lanceret i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.