10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dans Ma Bulle Eau de Toilette af Carven

Per Side
Sorter
Dans Ma Bulle Eau de Toilette fra Carven er en blomster- og frugt rig duft til kvinder.

En lys og meget feminin duft, hvor blomsternoterne passer perfekt sammen med de frugtagtige noter. Mandlen er til stede, men ikke overvældende.

Dans Ma Bulle Eau de Toilette er en lettere, mere spontan version af den originale Dans Ma Bulle. Pære, litchi og mandarin vil glæde dine sanser ved den første spritz, hjertet af den smukke pæon og heliotrope bliver kun bedre med de kandiseret mandeler. Basen af iris, sandeltræ og moskus er den perfekte baggrund til denne fortryllende skønne duft.

Dans Ma Bulle Eau de Toilette blev lanceret af Carven i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.