10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Carven Parfume & Dufte til Hende

Madame Carven åbnede hendes modehus i 1945, adressen var no6, Rond Point des Champs Elysees i Paris. En adresse der stadig er hovedkontoret for Carven, mere end et halvt århundred senere.

Gennem årende har Carven påklædt dronninger, prinsesser, kejserinder og film stjerner, og er i dag lige så populær som da hun først startede. I 1960 blev Carven bedt om at designe uniformerne til Air France, og den dag i dag er Air France personalet stadig påklædt af Carven.

Carven er ikke kun en tøj designer, hun designer også bagage, smykker, golf udstyr og så selvfølgelig parfumer.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.